HERMANA
SPORTSWEAR

Als hard werkende moeder van twee zoons werk ik graag aan mijn doelen. Tijdens het uitvoeren van mijn werk en dagelijkse leven wil ik me graag vrij kunnen bewegen en vrij kunnen voelen. Ik hecht dan ook veel waarde aan een goede draagcomfort. Modieuze kleding waar ik me gemakkelijk en zelfverzekerd in voel kwam ik helaas niet veel tegen, daarom besloot ik een kledinglijn te ontwerpen die bij mij past.

  1. Hermana sportswear is speciaal ontwikkeld voor dames die het beste uit zichzelf willen halen. Hermana sportswear heeft als voornaamste doel draag comfort en bewegingsvrijheid creëren tijdens jouw training en/of workout. Hermana sportswear wil naast het bieden van een optimale draagcomfort ook dat vrouwen zich zelfverzekerder voelen in hun sportswear
  2. Hermana sportswear bestaat onder andere uit comfortabele sportkleding voor dames, die hard aan een gezonde levenstijl werken. Ons assortiment kent vele vormen en maten bijvoorbeeld een Hermana long windjacket of een Hermana trainingspak set in diverse kleuren en maten.
  3. Hermana sportswear blijft haar assortiment voor dames met veel zorg en regelmaat ontwikkelen en vernieuwen. Hermana sportswear staat dan ook voor kwaliteit voor een schappelijke prijs.
  4. Hermana sportswear heeft met veel zorg en aandacht een functionele sportkledinglijn ontwikkeld voor de bescheiden en moderne vrouw van nu, die streven naar een betere kwaliteit van leven en bewegen. Hermana staat voor dames die ondanks hun drukke bestaan een work out in comfort en style willen uitvoeren en oog hebben voor details.

Hermana sportSwear

comfortabele sportkleding voor dames