Algemene voorwaarden:

Artikel 1 – Algemeen

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant worden geplaatst bij Hermana Sportswear.

Artikel 2 – Prijzen & Verzendkosten

De prijzen die zijn vermeld op Hermana.nl zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Artikel 3 – Bestelling/contractafsluiting

Je kunt bestellen via Hermana.nl.

Indien je je e-mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e-mail. Als we je bestelling onverhoopt niet kunnen leveren, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten. Mocht de bestelling al zijn betaald, dan proberen we de betaling via de door jou gebruikte betaalmethode terug te storten. Indien de terugbetaling op een andere manier gedaan moet worden, zal Hermana Sportswear je hiervan op de hoogte stellen en je vragen om contact op te nemen met de klantenservice die de terugbetaling zal afhandelen.

Artikel 4 – Levering

Hermana Sportswear gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de registratie en verwerking van bestellingen en streeft ernaar om je bestellingen af te leveren op een woonadres of ophaalpunt in Nederland, overeenkomstig de door jou gekozen leveringswijze.

Hermana Sportswear streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst af te handelen. We streven ernaar om binnen 2 tot 3 dagen na bevestiging van een bestelling te leveren, tenzij anders overeengekomen. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Mocht de levering onverhoopt niet binnen 30 dagen plaatsvinden, dan kun je de bestelling annuleren.

Voordat je een bestelling plaatst, wordt je geïnformeerd over de verwachte levertermijn. Indien je je e-mailadres hebt geregistreerd, ontvang je na het plaatsen van een bestelling een bevestiging per e-mail, met daarin de verwachte levertermijn.

Artikel 4 – Herroepingsrecht

Je hebt altijd het recht om de koopovereenkomst, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf de dag dat het laatste artikel van je bestelling is bezorgd. De meest eenvoudige manier om van je herroepingsrecht gebruik te maken, is door het bijgeleverde retourformulier in te vullen en dit tezamen met de artikelen te retourneren en het bijgeleverde retouradreslabel op het pakket te plakken.

Wij restitueren alle betalingen die wij van je hebben ontvangen, exclusief de standaard verzendkosten zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag dat we je besluit om de koopovereenkomst te ontbinden hebben ontvangen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee jij je bestelling hebt betaald. We kunnen een restitutie achterhouden totdat we de artikelen retour hebben ontvangen of totdat je het bewijs hebt geleverd dat de goederen zijn geretourneerd, afhankelijk van wat het eerst plaatsvindt. Zowel de verzendkosten als de retourkosten worden bij een retourzending niet gerestitueerd.

Artikel 5 –  Kleuren en afmetingen

We doen alles wat redelijkerwijs mogelijk is om de eigenschappen van onze producten, waaronder de samenstelling en de kleuren, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De kleur die je ziet is afhankelijk van verschillende factoren: schermkwaliteit, app versie, computersysteem etc.

De afmetingen van de items op Hermana.nl zijn uitsluitend richtwaarden. Ze zijn bedoeld om jou een idee te geven van het model of de pasvorm van dat specifieke item en bieden geen garantie voor de werkelijke afmetingen van het item dat je ontvangt. De definitieve afmetingen van een item kunnen variëren afhankelijk van het voor de productie gebruikte materiaal.

Artikel 6 – Garantie

Als de door jou gekochte goederen gebreken vertonen, zal Hermana Sportswear de wettelijke garantievoorschriften volledig naleven (dat wil zeggen dat je dat van het product mag verwachten waarvoor het product bedoelt is). Als je een klacht hebt over overduidelijke materiaal- of fabricagefouten van door ons geleverde goederen, waaronder transportschade, kun je ons hiervan op de hoogte brengen door de goederen zonder oponthoud terug te sturen samen met het Retourformulier (te vinden in het pakket).

Artikel 7 – Betaalwijze

Je kunt je artikelen op de hieronder weergegeven wijzen betalen.

iDeal

Tijdens het bestelproces wordt je doorverwezen naar je bank om de betaling te voltooien. Je hebt de mogelijkheid om via iDeal te betalen als je gebruikt maakt van online bankieren. Je betaling wordt onmiddellijk van je rekening afgeschreven.

Pas na ontvangst van de betaling worden de bestelde producten verzonden.

Artikel 8 – Onschendbaarheid

Als enig onderdeel van deze Voorwaarden ongeldig of nietig wordt verklaard door een rechtbank of wetgever, blijven de overige Voorwaarden van kracht.

Artikel 9 – Eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten, zoals handelsmerken en auteursrechten op Hermana.nl berusten bij Hermana Sportswear en haar licentiegevers. Ieder gebruik van Hermana.nl of de inhoud daarvan, inclusief het geheel of gedeeltelijk kopiëren of opslaan van dergelijke inhoud anders dan voor je eigen, persoonlijke en niet-commerciële gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van Hermana Sportswear.